<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: 'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px; ">“I am still going to visit Ole Miss and LSU,” said Johnson. “I want to just take those visits to just visit and my mom said I should take advantage of the opportunity.</span><div><span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: 'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px; "></span><span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: 'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px; ">“But I am still going to Mississippi State. It’s just like what my dad told me before he passed away. He said ‘son, the only thing you have in this world is your word’. I am committed to Mississippi State and that’s where I am going to school.</span><div><font class="Apple-style-span" color="#444444" face="'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 12px; line-height: 17px;">-- from a Dec 15, 2010 article by Paul Jones.</span></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#444444" face="'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 12px; line-height: 17px;">
</span></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#444444" face="'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 12px; line-height: 17px;">
</span></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#444444" face="'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 12px; line-height: 17px;">Smart? maybe. A fine young man? I don't think so!</span></font></div> </div>